Spil til demente

Brætspillet – Mit Liv i Brikker – Alzheimerforeningen Webshop

Her finder du alt til seniorer ligefra den fantastiske “inmu” over logikspil til gynger og balanceredskaber egnet til senior og mennesker med demens.

Legetøj, spil og redskaber til senior og demens. Køb her.

Stolen kan med musikvibration spille lige den musik, der ønskes. Det kan fx være beroligende musik, eller det kan være musik, som kan være erindringsskabende.

Bring smil, tryghed og glæde ind i livet – også med demens. Brætspil, empatidukker, gynger, balanceleg, muskeltræning og leg. Køb her.

Demens | Sansestimuli afhjælper demes – Multicare

Spil. Hjælpemidler til deltagelse i fritidsaktiviteter, som følger fastsatte regler. Herunder hører fx brætspil, kortspil, puslespil og elektroniske spil.

Risikoen for at få demens stiger med alderen. Vi har et bredt udvalg af sansestimulerende produkter, med fokus på, at afhælpe kognitive udfordringer.

Spil – Hjælpemiddelbasen

Hjælpemidler til deltagelse i fritidsaktiviteter, som følger fastsatte regler. Herunder hører fx brætspil, kortspil, puslespil og elektroniske spil. Idrætsredskaber, se 30 09.

Erindringsspil – Guiden65

Erindringsspillene er en god måde at have samvær og føre samtale med borgere med demens. Spillene kan hjælpe med at erindre og skabe glæde.

Nyt spil med billeder af mad vækker appetitten hos ældre …

Nyt spil med billeder af mad vækker appetitten hos ældre og demente | VPT

Er du sulten? Hvad har du lyst til at spise? Disse spørgsmål kan være svære at besvare, hvis man er ældre eller lider af demens. Ser man derimod et billede af nybagt brød, et saftigt rødt æble eller dampende varm grød sætter det straks gang i sanser og associationer.

Demens-spillet: Kan du undgå at blive dement? – DR

Demens-spillet: Kan du undgå at blive dement?

Spil de’mens du kan!

Spil – Dansk Center for Reminiscens

Spil | Dansk Center for Reminiscens

Et spil, der vækker appetitten hos ældre og demente

Et spil, der vækker appetitten hos ældre og demente – Skriv Klart

Keywords: spil til demente